Restaurant en keuken.

In de horeca is hygiëne van het grootste belang. Bij Yes Facility Group begrijpen we de unieke behoeften van restaurants en keukens en bieden we gespecialiseerde schoonmaakdiensten die voldoen aan de strengste normen.

Bedrijfskleding en accessoires

Grondige reiniging voor voedselveiligheid

Ons team van ervaren schoonmakers zorgt voor een grondige reiniging van de keukenapparatuur, werkoppervlakken, eetruimtes en sanitaire voorzieningen. We begrijpen het belang van voedselveiligheid en werken volgens strikte protocollen om ervoor te zorgen dat jouw eetgelegenheid altijd schoon en veilig is voor gasten en personeel.

Persoonlijke aanpak: van bezoek tot resultaat

Bij Yes Facility Group hechten we waarde aan persoonlijk contact. Daarom komen we graag bij je langs om jouw specifieke wensen en vereisten te bespreken. We inspecteren de faciliteit en ontwikkelen een op maat gemaakt schoonmaakplan dat perfect aansluit op jouw behoeften.

Over ons

Voordelen van Samenwerken met Ons

Kies voor Yes Facility Group en ervaar hoe onze toewijding aan milieuvriendelijkheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid uw kantoor ten goede komt.

Meer weten? Maak een afspraak

Yes facility Group staat voor je klaar.

Wil je met ons in gesprek over hoe we jouw restaurant of keuken hygiënisch en gastvrij kunnen houden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct hulp nodig?