Het Albus Hotel beveelt onze schoonmaak 100% aan bij andere horecagelegenheden!

Het Albus Hotel en duurzaamheid

Het Albus hotel onderscheidt zich met vooruitstrevend design en duurzaamheid. Ze streven ernaar om ‘a sense of bliss’ te creëren voor al hun gasten, en duurzaamheid is daarbij een essentieel aspect. Als het eerste hotel in Europa zonder CO2-uitstoot is het Albus Hotel toegewijd aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk op alle mogelijke manieren, van energie- en waterverbruik tot afvalreductie.

 

Werken met Yes Facility Group

Onze professionele schoonmakers dragen niet alleen bij aan een hygiënische en nette omgeving, maar ze worden ook gewaardeerd om hun bijdrage aan de uitstekende klantervaring van het hotel. Regelmatige vergaderingen tussen het Albus Hotel en Yes zorgen ervoor dat eventuele zorgen of klachten direct worden aangepakt, waardoor de communicatie soepel verloopt. Het Albus Hotel laat ons dan ook weten dat ze onze diensten en communicatie waarderen met een 9,2. 

"Ik beveel Yes Facility Group 100% aan bij andere horecagelegenheden."

Jouw merk duurzaam en sociaal versterken?

Benieuwd wat Yes voor jou kan betekenen? Wij regelen graag al jouw facilitaire vraagstukken. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Direct hulp nodig?