Linnengoed en badstof.

Bij Yes Facility Group streven we ernaar om linnen en badgoed te reinigen met minimale impact op het milieu.

Linnen- en badgoed

Complete linnenservice

Op zoek naar een volledige linnenbeheerservice? Yes Facility Group biedt de perfecte oplossing waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over linnenbeheer. Met onze onwrikbare focus op kwaliteit, marktexpertise en snel schakelende team zijn wij de ideale partner.

We bieden een uitgebreid assortiment aan bed- en tafellinnen en passen elk pakket aan op jouw wensen. Of het nu gaat om linnenverhuur of enkel transport en reiniging van je eigen linnen, bij Yes Facility Group wordt elk pakket met dezelfde zorg behandeld. 

Begeleiding bij elke stap:

Onze garanties:

Duurzame reiniging

Onze wasserijen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een efficiënte reiniging met minimaal water- en energieverbruik. We hebben oog voor duurzaamheid en nemen verantwoordelijkheid voor de ecologische voetafdruk die we achterlaten. Onze milieuvriendelijke benadering is ontworpen om niet alleen te voldoen aan de huidige behoeften, maar ook aan de toekomstige verwachtingen van een groenere wereld.

Heb je ook hulp nodig bij het opdekken van het linnen? Klik dan hier om onze housekeepingpagina te bezoeken.

Yes facility Group staat voor je klaar.

Wil je met ons in gesprek gaan over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

Gifting / Promo / (bedrijfs)Kleding

Direct hulp nodig?